[開箱] Logitech G602 gaming mouse 開箱

盒, 包裝有mouse, manual, USB 延長線

mouse 正面

底面(有開關)

送兩粒電, 其實一粒電都用到, 輕D.

G602 Mouse 同G710 keyboard 合照

用logitech software 配置隻mouse
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

出咗咁耐先嚟開箱
BTW呢個新包裝嚟?
感覺想好似cheap咗
之前果個可以揭開嚟睇

via HKEPC Reader for Android

我都買左呢隻返公司用, 因為NOTEBOOK有線MOUSE唔方便

本身諗住買MX ANYWHERE 2, 但得一年保
最後買左G602, 呢隻MOUSE幾好用
我隻手細,用落都唔會太大隻,幾好

乜出得耐唔可以開箱?

出咗咁耐先嚟開箱  
BTW呢個新包裝嚟?
感覺想好似cheap咗
之前果個可以揭開嚟睇  

via HKEPC ...
losiukit1 發表於 2016-7-2 17:46

我都係當普通wireless mouse 用, 貪佢多buttons, 呢隻好揸過本來隻M705

我都買左呢隻返公司用, 因為NOTEBOOK有線MOUSE唔方便

本身諗住買MX ANYWHERE 2, 但得一年保
最後買左G602, ...
monk027 發表於 2016-7-2 19:08

冇, 要G700/900 才有

是否有有線模式? 兩粒 AA 都幾重!
toylet 發表於 2016-7-2 20:47

乜出得耐唔可以開箱?
java2 發表於 2016-7-2 19:19

咁開箱都係同人分享姐
冇話有時間限制嘅
BTW ching買咗幾錢

via HKEPC Reader for Android

我都係當普通wireless mouse 用, 貪佢多buttons, 呢隻好揸過本來隻M705
java2 發表於 2016-7-2 19:20

辦公超好用...D制唔較DPS
改做複製貼上 換視窗

Logitech downgrade everything from warranty to packing.