[滑鼠] 冷門 mice >Gamdias Zeus宙斯 GMS 1100<

我自己都未聽過,不過見又發光又多custom key可以set 所以就試試

盒幾實淨,硬身紙

有得揭開flip cover

有跟宙斯sticker

要剪開索帶先羅到出來

底系全膠,有3個dial去較側身3塊握片的闊度

5個法碼(隻mouse重,我手弱,放棄灑5個都仍覺重)

放到盡的樣子

logo,dpi指示燈,scroll wheel 齊放光
logo 只有一種光度和顏色(比較失望)
scroll wheel系軟身膠並且非完全覆蓋,光系開位走出來

前面底面都放光

無CD,上官網download software
背面系眾神(遂件自家產品備你飽覽)

發光setting (以不同顏色表示當前dpi,當前profile)

dpi 可以每100甘去set,然後用key切換5個custom dpi setting

conclusion:
好多野set(可以set你成個鐘) // 質感不錯(觸手部分很滑和有幼細感) // 算重(隻g500 拍埋去都輕身過拒)

unboxing done by a guy in 2013
https://www.youtube.com/watch?v=T0w_XvDom8k

THX CHING,
請問HOW MUCH?
D制好似好難按咁......

回覆 2# bishop168

肥花收回來全新$3xx

左面,我只用最後個兩粒制forward/backward(手細,前兩粒要手指公移動多d先按到)
dpi燈前方個粒系正食指下面

全部制可以自訂,好仔細

支持冷門開箱
最鐘意睇呢d

抵玩,剛買左rival 300,但最近玩返wow,發現d掣唔夠用 ,如果$3xx 買到,都想入隻放左隻rival 300 佢

我自己都未聽過,不過見又發光又多custom key可以set 所以就試試

盒幾實淨,硬身紙

有得揭開flip co ...
Turboaftershave 發表於 2016-9-4 19:53

真係好想買,請問佢仲有冇

真係好想買,請問佢仲有冇
PP 發表於 2016-9-5 20:03

我自已上肥花搵左,約左今晚交收,應該係樓主個賣家

回覆 7# oagan
可否pm 條 line 我

我自已上肥花搵左,約左今晚交收,應該係樓主個賣家
oagan 發表於 2016-9-5 20:08

我都想搵隻來打WOW, 隻RAZER double click 左......   
有隻未開的G303, 在考慮好唔好買隻G502 或G602 or other 去打WOW.......

[quote]我自已上肥花搵左,約左今晚交收,應該係樓主個賣家
oagan 發表於 2016-9-5 20:08 [/quote
或代問還有沒有.THX