[滑鼠] 完全搵唔到邊度有G602

近排先見到佢岩
但全深水寶都唔似有
全price都假的 完全冇貨賣緊街
有冇人仲見到
唔通要買國行

你可以試下 amazon, 但係要俾運費.

你可以試下 amazon, 但係要俾運費.
hosfo 發表於 2017-1-12 10:30

就係最近見到39.99
但比完運費可能同香港差唔多 仲要冇保
l記經常好快doubleclick 冇保好難接受

老實講Amazon平咁多你買兩隻當自己做保都得。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

老實講Amazon平咁多你買兩隻當自己做保都得。
chriskbchan 發表於 2017-1-12 13:10

網上搵到之前港行做到299-399區間
39.99刀係300左右,連運費370-380左右
求香港搵到399....

btw, 天貓國行299大洋全國聯保, 到手370左右
國行保養可以連人帶MOUSE上去寄快遞
保障比美水好

早一,二星期見到CUT星有得買,吾知SOLDOUT未
(它們不放MOUSE 貨架, 放在一些路中心圓形特買貨架 (買山寨紅白机後面)

早一,二星期見到CUT星有得買,吾知SOLDOUT未
(它們不放MOUSE 貨架, 放在一些路中心圓形特買貨架 (買山寨紅 ...
drlui 發表於 2017-1-12 17:26

cut星我真係用左10秒去get 好有創意力

cut星我真係用左10秒去get 好有創意力
louis3412 發表於 2017-1-12 17:31

EPC成日都咁叫架喎

btw to樓主:
呢款mouse我有, middle click一年壞一次

EPC成日都咁叫架喎

btw to樓主:
呢款mouse我有, middle click一年壞一次
KinChungE 發表於 2017-1-13 10:49

正常 所以先話要有保