[鍵盤] 想買Filco 工房 ?

想買Filco 工房 ?
係香港可以係邊買
定係邊道可以代購?

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 6453&highlight=
我就係搵代購買既
代運我唔肯定得唔得
因為除左要日本地址之外
好似仲只收日本卡
但係代購就比較貴啦

我就係搵代購買既
代運我唔肯定得唔得
因為除左要日本地址之外
好似仲只收日本卡
但係代購就比較貴啦 ...
msc76ju3 發表於 2017-1-15 23:51

為返港紙要千七都食水幾深????
其實工房個外殼係咩做 膠?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - iPhone

回覆 3# wg7fg9aj3

睇你買邊隻 好似我個隻CAEBON WHITE其實係水轉寫黎

回覆  wg7fg9aj3

睇你買邊隻 好似我個隻CAEBON WHITE其實係水轉寫黎
msc76ju3 發表於 2017-1-16 01:51

但工房真係幾靚 ching 介唔介意 講下點代購 ???? 好想買隻返屋企打下

水轉寫其實個質感似d 咩 唔太清楚

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - iPhone

為返港紙要千七都食水幾深????
其實工房個外殼係咩做 膠?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - iPhon ...
wg7fg9aj3 發表於 2017-1-16 00:47

千七唔算貴啦...正常嘅都成千二三,個FRAME 加多500 算係咁

但工房真係幾靚 ching 介唔介意 講下點代購 ???? 好想買隻返屋企打下

水轉寫其實個質感似d 咩 唔 ...
wg7fg9aj3 發表於 2017-1-16 07:38

我見mechanicalkeyboards.com同淘寶都有

回覆 5# wg7fg9aj3

大部份代購網都係比網址佢報價
岩就入數入訂
佢買左就會再通知你比埋尾數同SHIPPING
收齊數就會直接寄去你屋企嫁啦
我呢隻埋單要@!!)
要剩有線會平D既

回覆 8# msc76ju3

ching 用邊間啊?

可以pm or 係道 post 一下嗎?