[滑鼠] PS2 既MOUSE E 家有乜選擇?

隻MOUSE 開始有問題...因為某D 原因唔可以用USB 既

usb 轉ps2可轉換插可解決…

复制这条信息,打开????手机淘宝????即可看到【PS2公转USB母转接头PS2公圆头鼠标键盘接口转换器USB转PS2转接头】¥eiZYSxoJE2¥http://c.b1za.com/h.24DPv1?cv=eiZYSxoJE2&sm=908dc9

新高登有平

usb 轉ps2可轉換插可解決…

复制这条信息,打开????手机淘宝????即可看到【PS2公转USB母转接头PS2公圆头鼠 ...
oagan 發表於 2017-1-18 18:13

用KVM 試過轉左唔WORK

用KVM 試過轉左唔WORK
諸葛亮 發表於 2017-1-19 10:02

咁得意?以前usb mouse 初初出都會送個ps2 轉插都係咁用,不過我唔知KVM 係乜

咁得意?以前usb mouse 初初出都會送個ps2 轉插都係咁用,不過我唔知KVM 係乜 ...
oagan 發表於 2017-1-19 10:49

呢D轉頭係要個mouse本身有送, 本身支援PS2既先work
就咁拎USB mouse駁落去係唔work

隻MOUSE 開始有問題...因為某D 原因唔可以用USB 既
諸葛亮 發表於 2017-1-18 12:54

去新高登搵啲廠機Mouse。

有機會搵到一D舊既ps2 mouse, 比個你要不要?

有機會搵到一D舊既ps2 mouse, 比個你要不要?
3ldk 發表於 2017-1-20 03:31

好用就OK

好用就OK
諸葛亮 發表於 2017-1-20 08:43

我估計應該只係最基本既mouse款, 唔係話特別好用