[鍵盤] 邊到買 Filco Convertible 2 TKL?

想買Filco Convertible 2 TKL 青軸 但網上無貨
有冇人知邊到有貨而又可以寄去英國?

淘寶好似有貨,但怕買到假野。 有冇人係淘寶買過Filco?

想買Filco Convertible 2 TKL 青軸 但網上無貨
有冇人知邊到有貨而又可以寄去英國?

淘寶好似有貨,但怕買 ...
duoshock 發表於 2017-2-26 21:19

無聽過FILCO 有假嘢
不過你係驚嘅可以去mechanicalkeyboards.com度買(不過都係啦,唔知真假)
$179美金 + 運費(應該要多40-50 美金
AMAZON (US) 都有啲有賣convertible TKL,但計埋運費可能仲貴過mechanicalkeyboards.com(都係啦,唔知真假)

同埋買得filco記得買多SET KEYCAPS..佢跟嗰套KEYCAPS

不過你係驚嘅可以去mechanicalkeyboards.com度買(不過都係啦,唔知真假)
$179美金 +  ...
masseffect 發表於 2017-2-28 17:14

Thanks.
已係keyboardco.com買左。
尋日tkl返左貨

$179美金 +  ...
masseffect 發表於 2017-2-28 17:14

https://www.linke.hk/en/mechanic ... vertible-2-tkl.html

其實呢度買唔係仲平?

其實呢度買唔係仲平?
KinChungE 發表於 2017-3-1 09:46

我又無同佢CHECK晒全世界
咁佢話搵唔到,我估佢應該搵過晒啲COMMON 嘅地方掛

Thanks.
已係keyboardco.com買左。
尋日tkl返左貨
duoshock 發表於 2017-3-1 04:21

你呢個網又幾抵喎,有啲嘢連埋運費都平過香港
唔怕等嘅話買得過

你呢個網又幾抵喎,有啲嘢連埋運費都平過香港
唔怕等嘅話買得過
masseffect 發表於 2017-3-1 14:09

同意 +1
有啲嘢係外國網買真係連運費都平過香港行價
我上星期係日森買咗隻 REALFORCE RGB 連運費都係 $17xx ,平過香港行貨成四舊水,仲要效率超快第一天訂,第二天 DHL 就送到來了!

同意 +1
有啲嘢係外國網買真係連運費都平過香港行價
我上星期係日森買咗隻 REALFORCE RGB 連運費都係 $ ...
kaxman 發表於 2017-3-1 19:04

日森可以送香港?

回覆 8# masseffect

可以!因為呢件係由Amazon.co.jp直接銷售和發貨
不過而家個對換價貴咗啲,但都平過港行價