求轉讓擠出機+hot end

因近日國內海關大檢,無法從淘寶買嘢.
想問吓有冇師兄可以轉讓extruder+hot end.
或者其他在香港可以買到呢兩樣嘢嘅途徑.

因近日國內海關大檢,無法從淘寶買嘢.
想問吓有冇師兄可以轉讓extruder+hot end.
或者其他在香港可以買到呢 ...
prof2034 發表於 2014-9-22 10:10

師兄..我岩岩收到SF電話...我D貨就到我屋企啦
如果..師兄你只差果兩樣野...我建議去高人到搞...
正常今日發..明天到(搭飛機的話)
我之前試過..真係好鬼快...

除非SF 果到公告有問題啦

回覆 2# benng1hk
我未用過高人,可唔可以pm條link比我呀。

回覆  benng1hk
我未用過高人,可唔可以pm條link比我呀。
prof2034 發表於 2014-9-22 13:09

已PM..睇下你收唔收到...
據聞近期PM 系統有D問題..

回覆 4# benng1hk

後尾有間本地嘅公司覆我$700重平過自己淘。

我個hotend都唔知點解上唔到足夠熱,163度就擺工。

回覆  benng1hk

後尾有間本地嘅公司覆我$700重平過自己淘。
prof2034 發表於 2014-9-22 22:07

REALLY??
248+230=478人仔(高人處一炮過買)
乘1.28(包括PPS/八達通手續費)=611.84HKD
加多38(1KG)/54HKD(2KG)運費(SF 站自取/寄去商業區)=649.84/665.84HKD

不過..最終決定..隨你喜歡就好..

我個hotend都唔知點解上唔到足夠熱,163度就擺工。
sydneyhk 發表於 2014-9-22 22:13

咩熱敏電阻

成個買番尼, 佢講設定為 1 就好, 聽朝再試, 我當黑中(番夜)

如果你急既咪SF直送香港...
我前日唔小心諗住用官方集運,點知個人發完貨我先知佢用SF直寄比我... 果時我仲係買鋰電池... 完全冇問題,一日到香港