淘寶MM剛換好新雙風扇版Effector但。。。唉

主板刷不入firmware

已聯絡售後,bootloader問題

需寄回修理,前後共2塊主板

是什麼鬼質量的爛主板

另個effector好唔掂

好睇唔好使

玩marlin啦
要玩得更進階係時候了

BTW. 正常TB的自行修改一體化2560板係咁樣了,自行承受風險
或者買返正路的2560+RAMPS+4個以上的4988or 8825啦

死一個換一個

BTW. 正常TB的自行修改一體化2560板係咁樣了,自行承受風險
或者買返正路的2560+RAMPS+4個以上的4988or 882 ...
bam1a 發表於 2015-10-25 13:49

已入

寄返去好煩嫁, 之前去順豐問 話寄電子野海關抽中就要打百幾蚊稅, 仲貴過塊板
後尾直接同客服講, 佢都係直接寄塊新比我

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

寄返去好煩嫁, 之前去順豐問 話寄電子野海關抽中就要打百幾蚊稅, 仲貴過塊板
後尾直接同客服講, 佢都係直接 ...
天涯決斷 發表於 2015-10-25 20:05

佢地補左次新嘅比我

呢次唔制

請問師兄, 佢個effector 有咩咁唔掂?

我都換左個新effector,不過效果吾係我自己改個個好,吾係好夠散熱,起橋吾係好得,係靚仔左。

請問師兄, 佢個effector 有咩咁唔掂?
palpatrick 發表於 2015-10-25 21:41

難拆難安,與舊的對比打印尺寸縮小鳥

風扇風力弱,另effecter風阻大,全冇氣流動力優化

難拆難安,與舊的對比打印尺寸縮小鳥

風扇風力弱,另effecter風阻大,全冇氣流動力優化 ...
whitechunk 發表於 2015-10-25 21:53

我見到的是無通風口...
同無吹膠風扇...