中秋大放送--- Pokemon 燈籠!!! Gotcha!!!

又到中秋,又要交功課啦,唔係老細們唔放過我

今期最Hit 係乜??? 唔洗講啦, 而家D公園日日都好似中秋咁逼爆係為左乜呢??

點解咁多精靈唔整,整左呢兩隻呢?---- 好簡單, 因為最易整。

Wobbuffet-果然翁
淨係玩過 pokemon GO 係唔會知呢隻野係乜, 因為未有得捉住。其實响卡通裏面佢係好重戲份。
呢隻太高,用左大機印 http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 4308&highlight=

Jigglypuff-波波球
呢隻野好似好打意, 其實係好惡死  
呢隻個size P仔 夠印

做戲做全套,要好好管束D精靈當然要返個精靈球

Download Link

印唔切喇.

回覆 2# marcowing

Sorry, 本來自己定左上星期係Deathline, 不過自己定的不能作準

今日先係真Deathline

波波球
不如錄埋波波球唱歌嗰段,整粒制播歌幫大家入睡

via HKEPC Reader for Android

你可以開店去賣啦

你可以開店去賣啦
darkbear 發表於 2016-9-15 13:04

樓主要發啦

via HKEPC Reader for Android

回覆 6# alan11abc

賣就要洗定個人月十五了。

好彩之前個網絡23條拉倒左。唔係share 都要俾人拉。

回覆 4# alan11abc

失眠者佳音
https://www.youtube.com/watch?v=cjyL2Wooh9Q

回覆  alan11abc

賣就要洗定個人月十五了。

好彩之前個網絡23條拉倒左。唔係share 都要俾人拉。 ...
ustkl 發表於 2016-9-15 13:11

工藝品啫,好多外面D人做既手工去賣都有咁用人版權公仔啦

回覆 9# darkbear

印一隻都唔少時間, 不能賣太平。太貴又冇人買

可硏究賣零件, 壳你地自己印。我係鼓勵人人也用3DP