幫忙睇睇直唔直得入手

如題   雙11見人仔999對新手來講直唔直得入手
https://detail.tmall.com/item.ht ... p;scene=taobao_shop
差不多價錢有冇另外推介

回覆 1# 問題大2011

果底會唔會太輕? 打印時不穩.......

Ironman la.

$$999 ok wowow!!!

但唔用散熱得咩??睇圖就未必

佢話玩具模形打印,但佢個結構應該係玩具打印機。

回覆 3# g2david

999人仔, P仔都買唔倒,點買ironman

講返部機。 呢間天威即係賣開代用INK, 近來績極地攪3DP 果間。香港的展覽(如書展)都有佢地身影。敢在香港賣品質都應該企理。當然淘果D同直接香港買的有冇唔同就唔知,但應享受不到香港的售後。

論設計用料, 淘機來說 999 是合理, 1999 就Mark 高左。但有幾個問題, 1. 唔包LCD 唔可以offline 打印,要加返要249, 2. 冇打印件散熱風扇, 難以勝任印幼細物件。3.印頭等損耗件用非開源設計, 要換一定要找原廠。唔知幾多$$

回覆 6# ustkl

買P仔, 買ironman, 雖然貴D. 但對新手來說, 有support, 設計己排除錯誤. 好過浪費左錢和時間

回覆 2# hkepc419

佢話有平台自動磁吸鎖緊

$999 還可減100?
天威旗舰店:乐乐 2016-11-10 11:02:55
是的
alexhon 2016-11-10 11:03:02
即888?
天威旗舰店:乐乐 2016-11-10 11:03:33
价格一页面为准噢
天威旗舰店:乐乐 2016-11-10 11:03:37
您需要领取优惠券才有噢

回覆 4# alexhon

成日見D Printer 廣告, D demo 印得好靚咁, 但係是否果部機印係不能定斷。所以有圖未必有真相, 最好有埋video.

不過個水車面積大, 冇散熱都應該OK.