今日其中一thread reserve極都係createReservationError....

今日有一thread個timeslot,同iphone都係available (之後re-fetch都仲係available),而ID又係全新,但係reserve極都係createReservationError

有無師兄試過同樣情況?

我今日都係, 一係冇貨, 一係被BAN了重用ID方法
希望是前者

重用 id? ching 搵到條暗link 去 cancel reserve?

我今日都係, 一係冇貨, 一係被BAN了重用ID方法
希望是前者
martinlo2112 發表於 2014-10-18 08:40

但係我個ID今次用新,唔知點解係點試左3次都error,睇番packet,之後再攞timeslot同product都仲係valid...

太慢都會 CreateReservationError
師兄應該係搶唔到大金64

估計 stock 得返一部而你 reserve 兩部就會咁樣

根本個json就係唔update,同埋apple個sms唔知咩玩法,06秒 08秒 11秒 13秒都有sms send出,08秒的完全無回覆

根本個json就係唔update,同埋apple個sms唔知咩玩法,06秒 08秒 11秒 13秒都有sms send出,08秒的完全無回 ...
pp3089 發表於 2014-10-18 11:39

我係check e1s3,我唔check json的...

估計 stock 得返一部而你 reserve 兩部就會咁樣
fishing 發表於 2014-10-18 09:22

我都有試過,但係我有另外一thread,之後先send出去都reserve到...
會唔會個hkid比人random用左 ?

我係check e1s3,我唔check json的...
postmasturr 發表於 2014-10-18 12:50

e1s3 都係json,我唔係話CDN果個json