公司話想請個大陸既PROGRAMMER 落黎~

人工低一截.
又肯學肯做.

好擔心.

師兄要預咗跟手尾

準備執漏,check bug啦
而家SIT係你最重要同最必要做既事...

唔係話大陸人全部唔掂
但想平係冇可能請到正常人

不用擔心
到時執手尾有排你忙
公司都有development team 係大陸
D coding style 真係嚇死你

不用擔心
到時執手尾有排你忙
D coding style 真係嚇死你 ...
碗仔賜 發表於 2015-2-16 14:34

想見識一下, 有無得睇下?

不用擔心
到時執手尾有排你忙
D coding style 真係嚇死你 ...
碗仔賜 發表於 2015-2-16 14:34

我公司都有條team o系大陸.. 唔係咁差咋喎.. 不過佢地叫價都唔平... 平均14-18k人仔...
香港請個咁o既真係近30k....

想見識一下, 有無得睇下?
kckcp 發表於 2015-2-16 14:35

好簡單
database query 一半放係program code度,一半放係stored procedure 再加個condition係read from file
可以想像下吧

好簡單
database query 一半放係program code度,一半放係stored procedure 再加個condition係read from f ...
碗仔賜 發表於 2015-2-16 15:24

無HARD CODE個QUERY RESULT 出尼已經叫好好

拼音可能好多人都唔知咩黎