[其他] 想問問 有無人需要SEO呢類服務?

[如果版本覺得話題有點敏感或者廣告.. 麻煩刪掉, 謝謝... ]

我可以令一個網快速、平價yahoo / google上到頭幾位~
絕對比廣告平好多, 自信全港少數能自信勁既人

「平價 高質SEO」
再加上你將SEO 同SEM 混為一談.
確是高質

我相信樓上誤會左

隻關鍵字, 如果落廣告, 首5位, 需要最少5-6萬/月 (公司有落, 聽說有時上到10萬)

而我做既係SEO 亦只係幾千蚊。

唔係話我有個方案for SEM

另外如果 你有需求, 你可以問我拎showcase
我敢講香港SEO 既"專家"我肯定入頭20

我相信樓上誤會左

隻關鍵字, 如果落廣告, 首5位, 需要最少5-6萬/月 (公司有落, 聽說有時上到10萬)

而 ...
hoikin 發表於 2/5/2015 02:10 AM

少年你太年輕了

你點評定完全係你功勞而唔係你公司原本個聲譽?

你點評定完全係你功勞而唔係你公司原本個聲譽?
DarkHero 發表於 2015-5-2 05:48

係我做之前係5頁以外的。

即係做高質外鏈? 落廣告? PRB?
等個信用度增加?

比較頭幾個的search result的外鏈質素?

好奇你話SEO勁,點解唔自己做CPS?
外國好多猛人...

係我做之前係5頁以外的。
hoikin 發表於 2/5/2015 11:30 AM

如果係咁我恐怕你所謂Top 20名以內我會係其中一員

有無例子睇下?

回復 1 #hoikin

我想問,如果one page web,seo係咪好難搞?我只識set url 同meta 同header 果d野

via HKEPC Reader for Android