[操作疑難] payment gateway

見到好多ESHOP都用paypal 多,可能 open source 多支援paypal

paypal 手續費,似愈黎愈貴,

paydollar? 但 ESHOP又唔supoort ,比人改通常幾錢左右?

謝謝

paydollar自己都有寫d plugin 比d shop

見到好多ESHOP都用paypal 多,可能 open source 多支援paypal

paypal 手續費,似愈黎愈貴,

paydollar? 但  ...
uhang 發表於 2016-8-21 11:20

paypal同paydollar都有project用緊.... 兩邊的API其實都好簡單...
不過比人改... 就... 唔知人地收幾錢.. 個個都唔同... 你可以o系度留下資料.. 例如. 你隻ESHOP係乜野ESHOP.. 自己寫定係Opensource.. 睇下有冇師兄幫到你...

paydollar 未見官先見30大板, 申請費$10000, 月費又好似要過千
用 paypal 好過佢, 除非你做勁大生意, hktvmall

paydollar自己都有寫d plugin 比d shop
清仔 發表於 2016-8-21 13:38

清仔你以前網站係咪有個Chatroom?

paydollar 未見官先見30大板, 申請費$10000, 月費又好似要過千
用 paypal 好過佢, 除非你做勁大生意, hk ...
$foo 發表於 2016-8-21 14:38

以前我都用過paydollar  ,最Basic 個plan ,數期好似30日,高階plan 好似好D啦
SALES 好似叫biran luk
公司小型黎,但見網上購物趨勢近年發展都幾快,由幾萬/年,之後十幾萬/年,再去到上年去70萬/年
所以想搵下有無邊間手續貴又低
支付寶好似無手續費,但香港唔太興比(我自記都覺煩)

以前我都用過paydollar  ,最Basic 個plan ,數期好似30日,高階plan 好似好D啦
SALES 好似叫biran luk
公司 ...
uhang 發表於 2016-8-21 16:34

邊個同你講支付寶冇手續費.. 一直都要架... 不過都係果句.. 羊毛出在羊身上啫... 何必在意手續費?

清仔你以前網站係咪有個Chatroom?
uhang 發表於 2016-8-21 04:27 PM

我有好多個網喎…XD

我有好多個網喎…XD
清仔 發表於 2016-8-21 23:47

hklovex???.com
係你?

hklovex???.com
係你?
uhang 發表於 2016-8-22 12:00 AM

唔係…你可能認錯人