請問 google ploymer.js 是否和 angularjs同一種東西

有D唔明,請各位CHING兄指敎。

THX

兩樣野定位唔同.... 我個人就唔係咁睇好web components...
其實兩樣野都唔係新野... 初初出果陣我都有留意吓ploymer.js... 不過.. 我覺得呢舊野係短時間內都唔會爆得起... 因為罐頭太小.. 如果乜都要自己做的話我寧願用全面D o既a2

兩樣野定位唔同.... 我個人就唔係咁睇好web components...
其實兩樣野都唔係新野... 初初出果陣我都有留意 ...
7h1r733n 發表於 2016-11-6 03:29

唔知係未A 1  改得太複雜,返而A2  少咗人用,老外似乎接受 react js and flux...而佢又易入手喎。

好似係 react js and flux 最火。。。。

有錯請指敎

唔知係未A 1  改得太複雜,返而A2  少咗人用,老外似乎接受 react js and flux...而佢又易入手喎。
...
小花猫 發表於 6/11/2016 01:44 PM

NG2出無耐你話少人用?

NG2出無耐你話少人用?
Jackass_TMxCK 發表於 2016-11-6 22:28

或者佢地怕咗 GOOGLE 愛玩 CHANGE 呢。

或者佢地怕咗 GOOGLE 愛玩 CHANGE 呢。
小花猫 發表於 6/11/2016 10:37 PM

九唔搭八

九唔搭八
Jackass_TMxCK 發表於 2016-11-7 00:55

你把口好冇家敎喎。

你把口好冇家敎喎。
小花猫 發表於 7/11/2016 01:08 PM

Whatever makes you happy.

Whatever makes you happy.
Jackass_TMxCK 發表於 2016-11-7 18:58

小弟D時間用於鑽研技術,冇興趣理會你D 口舌之爭.  請閣下自重點。

小弟D時間用於鑽研技術,冇興趣理會你D 口舌之爭.  請閣下自重點。
小花猫 發表於 7/11/2016 07:17 PM

我都同意你應該唔好再上forum浪費時間,你太多野可以同需要學

你令我諗起Database條友