搵個 php + mysql 嘅 freelancer 幫手.

最近有d 新job, 公司人手爆晒, 要再搵freelancer 幫手.
主要識 php + mysql 就得, 要有用framework 經驗.

有興趣請PM 我, 可馬上開工.
謝謝!

最近有d 新job, 公司人手爆晒, 要再搵freelancer 幫手.
主要識 php + mysql 就得, 要有用framework 經驗.
...
johnlai9 發表於 2016-11-11 12:35

點解係討論搵人?  明明有勞工處喎

點解係討論搵人?  明明有勞工處喎
小花猫 發表於 2016-11-11 12:45

邏緝問題:

有人流嘅地方都可以搵人,點解一定要勞工處?

大把超巨型公司都開始 Facebook / IG 黎出 Recurit Post, 成功搵到人一定平過比 Agent 錢

唔係淨係一味 JobsDB,更加唔會係勞工處

邏緝問題:

有人流嘅地方都可以搵人,點解一定要勞工處?

大把超巨型公司都開始 Facebook / IG  ...
hihihi123hk 發表於 2016-11-11 15:28

我朋友老細公司都係勞工處出Recurit Post,討論區出 Recurit Post ?   其實有冇人會信架

https://www1.jobs.gov.hk/1/0/WebForm/Default.aspx

勞工處同 jobsDB 嘅 JD 我自動 blacklist

勞工處同 jobsDB 嘅 JD 我自動 blacklist
justlazy 發表於 2016-11-11 16:37

點解呢?  請指敎。。。。

係咪可以work from home? 有冇D 幾個man day內的project仔做吓?

係咪可以work from home? 有冇D 幾個man day內的project仔做吓?
7h1r733n 發表於 2016-11-12 02:57

+1

手頭上有d man days 都唔算長嘅.
freelancer 你work from 邊都得.
有興趣請PM 我.

最熟codeigniter,其他都有玩過
php + mysql 就由 php3 開始到依家
係未有D短期job,長時間既冇咩興趣
server 都可以,自己做 freelance 都做左一個櫃