出Liquid 定neoTouch好

未玩過WM,都未玩過Android

想玩下智能手機

平時多用GPS,小上網,唔會玩FACEBOOK,間唔中ON MSN,多影相

nexus one~~~

原帖由 blackjacklun 於 2010-1-8 23:33 發表
nexus one~~~

太貴

真係好難揀,我覺得係睇你中意wm定android,同埋睇外形
不過如果你中意影相,其實兩部都唔係咁好

如果又未用過WM同Android
咁我建議你買Android
因為個介面user Friendly D

原帖由 回憶是很痛苦 於 2010-1-9 00:17 發表

問左123,neoTouch  機價1780 ,149元PLAN+18個月約,12個月15元
                Android就機價2080,其他一樣,平300.但123就要貴多300元....唔知我聽錯定咩..但已問左3次..話公司偽呢個價

原帖由 回憶是很痛苦 於 2010-1-9 00:17 發表

星期一再打去問...1480就會出Liquid

Liquid我細佬用緊, 速度同我部milestone差不多, 有時候感覺仲快過我部milestone :funk:

多影相... 90% smartphone死晒

原帖由 Kelzad 於 2010-1-9 09:51 發表
Liquid我細佬用緊, 速度同我部milestone差不多, 有時候感覺仲快過我部milestone :funk:

Of course, the cpu clock speed is faster than milestone!