有armorz 貼for NEXUS ONE 未??

有armorz 貼for NEXUS ONE 未??
有邊幾隻簡??

yes,
$99

唔貼好過貼

yes,
$99

唔貼好過貼
hkccc 發表於 2010-1-31 00:13

師兄係邊到買到咁利害........
代理都話香港未番貨..........

我想想問下 nexus one 用磨沙貼係咪會攪到個芒好肉酸架?

我想想問下 nexus one 用磨沙貼係咪會攪到個芒好肉酸架?
cyrux 發表於 2010-1-31 00:19

Armorz 隻高清磨沙就唔會.........
之前都有 post 討論過了

睇番 #52, 有用家影左Armorz 高張磨沙張相...
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D1&page=6

Armorz 隻高清磨沙就唔會.........
之前都有 post 討論過了

睇番 #52, 有用家影左Armorz 高張磨沙張相.. ...
jacketsupport 發表於 2010-1-31 00:23

好似無貼咁...

我今日仲買左c字頭磨砂

我今日仲買左c字頭磨砂
leofong2022 發表於 2010-1-31 00:39

貼左覺得點?係咪真係咁差?

貼左覺得點?係咪真係咁差?
cyrux 發表於 2010-1-31 09:43

一分錢一分貨,如果要求買張靚貼,都係放棄買 Capdase 吧...
我用左兩日頂唔順,張貼 又唔準,"沙"又多,睇得耐真係易頭暈。

Capdase 為貼唔fit,搞到邊位好易入塵......
磨沙真係用一次就怕怕。我依家都等緊 Armorz 高清磨沙........

我部ms 貼左Armorz 高清磨沙, d位真係好fit 用左2日感覺好順, 無油, 無手指模
如果有IS張單, 上代理買$88 only