你今日VR咗未?

RX99 發表於 2016-10-13 20:27

聽說 summer lesson, 呢隻嘢真係好毒,劇毒

真的嗎?

真的嗎?
Grizzlee 發表於 2016-10-14 13:45

玩Summer lesson, 不如期待I社 VR女友。

玩Summer lesson, 不如期待I社 VR女友。
Gargoyle 發表於 2016-10-14 14:29

兩個級別

Oculus / VIVE 和 PS VR 的分野在此:ILLUSION公佈《VR女友》 挑戰極限的成人向VR遊戲

同意
玩哩類game 都係電腦好d

via HKEPC Reader for Android

真的嗎?
Grizzlee 發表於 2016-10-14 13:45

我想講,睇片已經好好feel

其實玩過honey select VR 的朋友...已經知道Summer lesson 不是同一檔次。

其實玩過honey select VR 的朋友...已經知道Summer lesson 不是同一檔次。
Gargoyle 發表於 2016-10-14 15:03

不過PS始終有佢既日系大廠支持,好似今次就已經有FF15 VR,生化危機就一年獨佔
PS VR的確唔錯,只係目前遊戲陣容都唔算強勢
好似話隻FF15 VR都cut左好多野

睇情況先決定出唔出...首批大作得隻driveclub
GT又走數延期,真係要出手都等GT VR版吧!

如果未來笨大唸通左,肯整隻高達 戰場之絆VR,咁我實狗沖
(街機已經好好feel,但玩多幾鋪真係好甘

當然玩囡囡遊戲就無謂買PS VR吧 兩頭唔到岸咁
最主要係summer lesson內容好似好少咁樣...
好感度提升又無咩用,又唔覺佢劇情特別吸引,真係賣囡囡居多(仲得果一條女)

(其實honey select目前似比女仔玩...無第一身視角...見到條仔就唔多開胃)

好似 可以插HDMI 當MON用喎  有冇試過
http://www.price.com.hk/news/201 ... -%E6%9C%89%E7%89%87

回覆 9# HKF91
76個邊講連睇PS4的Menu都唔清,點當MON用