入手Oculus Rift / Touch特價

目前官方入手touch的途徑只有美國森林上預定。

近日AE Card出左個優惠, 只要在美國森林消費滿USD 150 用AE 結帳, 並輸入AMEXHK25 這個discount code, 便可以享有減usd$25 優惠。

剛才已成功訂購, 確實可用。未預定的朋友可以一試。

肯寄HK?
美國森林即係咩? search 到好多森林...

肯寄HK?
grxgr 發表於 2016-11-22 17:01

我估
佢講美國亞馬遜(森林)

即係樓主入手寄到來香港 , 合共要洗多少 HKD  ? 因為我好有興趣

肯寄HK?
grxgr 發表於 2016-11-22 17:01

如果係 bundle 就唔寄香港,但分開買又可以
    只係差 US$1

即係樓主入手寄到來香港 , 合共要洗多少 HKD  ? 因為我好有興趣
netmen 發表於 2016-11-22 23:50

而家仲送 EVE: Valkyrie (之前經Amazon買無得送...)

Screenshot 2016-11-23 21.48.05.png

而家仲送 EVE: Valkyrie (之前經Amazon買無得送...)
chriskbchan 發表於 2016-11-23 21:50

除eve, 仲有送$100usd既oculus home money
已經忍唔住訂左

除eve, 仲有送$100usd既oculus home money
已經忍唔住訂左
grxgr 發表於 2016-11-27 03:38

新客咁多嘢送⋯
    但啲VR game又唔多減價⋯⋯

新客咁多嘢送⋯
    但啲VR game又唔多減價⋯⋯
chriskbchan 發表於 2016-11-27 14:22

同VIVE打減價戰

無計啦, 而家VIVE美國都減左價。
Oculus 出左touch後要開始發力了。

而家最新消息, 因為touch太多訂單, 在11月23日之後訂單, 要延遲到2017年1月先出貨。
好彩一早訂左。
,
5 天前 11:11