日日check 對touch送到去邊

在美國亞馬遜訂左touch, 7號正式出貨。
經一間叫I-Parcel送黎香港,10號已經上左飛機黎香港,但系統都係預計要23號先送到。

早知比多少少錢用priorty 啦。

+1
我何止TOUCH, RIFT都係...
RIFT早過TOUCH出貨
28NOV, 而家唔知去左邊, 比左LOCAL DELIVERY
TOUCH最後更新係Latest update: Thursday, Dec 8
當時仲係美國
都唔知黎到香港未...

雖然唔急住玩, 但有時等既感覺真係幾惡夢...

+1
我何止TOUCH, RIFT都係...
RIFT早過TOUCH出貨
28NOV, 而家唔知去左邊, 比左LOCAL DELIVERY
TOUCH最後更 ...
grxgr 發表於 2016-12-12 11:12

你係唔係都用I-parcel 送?如果你套RIFT己經比左local delivery ,可以send email問比I-parcel問攞local公司的tracking code or contact, 咁你可以查到送左去邊或約時間自己攞貨,好過慢慢等。

你係唔係都用I-parcel 送?如果你套RIFT己經比左local delivery ,可以send email問比I-parcel問攞l ...
Gargoyle 發表於 2016-12-12 11:31

YA, 星期五見到轉左STAUS後即SEND左比I-PARCEL問, 但六日佢地放假, 即係起碼今晚先有REPLY...
好運架話可能今日收得到

另外, 我睇翻自己部DK2, 真係好多塵...比較擔心如何保持清潔, 清塵難題真係另一個惡夢...
已經係淘寶買左副平光CV1鏡準備放入去黎作PROTECTOR之用...(成兩百幾蚊...)
準備埋舊眼鏡+BLU TACK黎用CV1~~~

話說師兄你覺得 Oculus Touch Launch Bundle值唔值得買? 90美金
入面其實得THE CLIMB想玩, 其他似小品...(單一隻THE CLIMB要50美金)
另外個隻ARIZONA SUNSHINE都好吸引, OCULUS HOME跟美國價..賣得比STEAM貴,賣成40蚊美金, STEAM版或因港區先二百幾港幣...

話說師兄你覺得 Oculus Touch Launch Bundle值唔值得買? 90美金
入面其實得THE CLIMB想玩, 其他似小品...( ...
grxgr 發表於 2016-12-12 14:20

買touch時已經送左2 隻game 暫時就無打算買呢個bundle。

不過據我知,Steam係支援touch, in game都可以見到touch的手製。
如果Steam 平D的話,咁不如幫襯Steam 算。

回覆 6# Gargoyle

有道理, 應該越黎越平
或者只買THE CLIMB先
因為OCULUS送左100美刀入佢個STORE度, 所以才諗點洗~~哈

我對touch仲響路途中
但另外我都有amazon經i-parcel寄嘅嘢到咗香港幾日都仲未送上們
以前都無咁慢

我對touch仲響路途中
但另外我都有amazon經i-parcel寄嘅嘢到咗香港幾日都仲未送上們
以前都無咁慢 ...
chriskbchan 發表於 2016-12-12 22:29

臨近聖誕, 多貨挂, 最怕聖誕前都未見有

我都日日睇住呢版等兩位開箱報告
最想知隻TOUCH 能否單獨用夾其它野