請問Samsung S7 edge有沒有適合的玻璃貼可用?

Samsung S7 edge 出了一年,現在我都是用玻璃強化膠膜。但有一個問題膠膜容易被硬物弄了一些小洞。應該玻璃貼就不會有這個問題。請問目前Samsung S7 edge有沒有適合的玻璃貼可用?可貼曲的地方,且不會接觸不良?謝謝。

有種所謂3D曲面玻璃貼,會唔會接觸不良就唔知喇!

我問過 荃豐 經驗最好的 貼膜佬 (四眼佬) 好多荃灣人 應知邊個
佢話 edge 無一張 玻璃貼係好的
1. 邊位會彈起 2. 接觸不良
叫我用膠貼 算
(S6 Edge+ )

s7 s7e 專帖起碼有幾百頁都係講邊隻貼好, 都係無咩結果就知市面果D 貼全部都係垃圾...... 我已經無貼左幾個月, 無花過

我用s7

回覆 4# mkboy76

我之前無用花到9彩,要好細心先睇到花痕

不過前排爆左mon依家新淨番,不過都係無用貼,搵貼實在太煩,又煩又貴,有d貴得黎又廢

我問過 荃豐 經驗最好的 貼膜佬 (四眼佬) 好多荃灣人 應知邊個
佢話 edge 無一張 玻璃貼係好的
1. 邊位會彈 ...
士碌架 發表於 2017-3-5 15:32

請問四眼佬係邊個位?

請問四眼佬係邊個位?
mvp3 發表於 7-3-2017 11:25

lok kee

貼過好多隻,得x-one 最好…

Samsung S7 edge 出了一年,現在我都是用玻璃強化膠膜。但有一個問題膠膜容易被硬物弄了一些小洞。應該玻璃 ...
doraemonwu 發表於 2017-2-27 00:36

at amazingthing
http://www.amazingat.com/categories/samsung-galaxy-s7-edge