以為24人仔的QC3.0充電頭,原來係54人仔。

有無勇士去試下

回復 1 #water668

睇清楚24蚊係咩先

你去到加入購物車 睇清楚先啦  24係普通牛  冇qc3.0 的

via HKEPC Reader for Android

又中計,商人又係玩呢招,原來qc3.0版本,要成54蚊人仔。

最近淘左呢個 qc3.0,39.9人仔,用落都ok,以為有人能夠仲平過佢。

ching 快d 改番標題啦

福仔2樓 有隻4-5頭其中一個係QC 唔記得第幾代AROUND 60蚊
牌子L字頭

又中計,商人又係玩呢招,原來qc3.0版本,要成54蚊人仔。

最近淘左呢個 qc3.0,39.9人仔,用落都ok,以為 ...
water668 發表於 2017-2-27 13:55

咁不如用番樂視, 又細隻d
係無左粒led

有人拆過RYDBATT QC2.0果款,裏面真係好一般。

最近淘左呢個 qc3.0,39.9人仔,用落都ok,以為 ...
water668 發表於 27/2/2017 13:55

係咁架
你第一日淘寶咩

係咁架
你第一日淘寶咩
hahahalpc 發表於 2017-3-1 09:38

你見價錢咁平但無乜人買就知有伏,所以銷量都係考慮指標。