樂視 LE 2 耳機冇聲問題

現在使用轉接頭及3.5 mm耳機 。每次插入去都要boot機才可以用耳機聽

請問有冇師兄用過type-c耳機,是不是 每次 插入去就可以用,不需要reboot

via HKEPC Reader for Android

現在使用轉接頭及3.5 mm耳機 。每次插入去都要boot機才可以用耳機聽

請問有冇師兄用過type-c耳機,是不是  ...
Maxilogic 發表於 2017-3-31 10:12

插入就可,不用reboot。

我都係用轉插,但唔洗reboot. 你羅上去修修。 一係轉用藍牙。

我都係用轉插,但唔洗reboot. 你羅上去修修。 一係轉用藍牙。
getronics 發表於 2017-3-31 11:00

師兄是否維修過才可以用, 還是一直冇事, 如果維修過是否即時可取回, thanks

via HKEPC Reader for Android

師兄是否維修過才可以用, 還是一直冇事, 如果維修過是否即時可取回, thanks

via HKEPC Reader for And ...
Maxilogic 發表於 2017-3-31 12:18

我無整過。買機到而家都係隨插隨用。

先開音樂app, 再插線。
我咁做之後每次都ok。

而家轉咗藍牙, 唔駛再咁做。

師兄買既係什麼貨,系統是什麼版本... ...

唉~買了水貨,用不到好易比,找不到港行 ROM ,
試了 LineageOS 都不行,也許試印度  ROM ,
港行 ROM 用到好易比嗎?

港行有什麼字體,有樂視看嗎?