再問問…街機大掣PS4/3用

大陸牌子就得
想搵d唔使用原裝手掣引導的…
唔知ching有冇推介?
謝!!

依家冇大陸牌子可推介.   
要買就一係hori一係madcatz

要買大陸拳霸? 等下啦.

拳霸好似都係要引導…

拳霸好似都係要引導…
raystation 發表於 2016-5-14 12:08

所以你要等等喇.  話唔定kof出左後, 拳霸會出新版.

但依家ps4一出新firmware, 呢D非授權版就要再update firmware來追, 所以如果唔想煩, 買madcatz/hori係最好.

所以你要等等喇.  話唔定kof出左後, 拳霸會出新版.

但依家ps4一出新firmware, 呢D非授權版就要再up ...
getterwing 發表於 2016-5-14 12:35

見過有D大陸牌子話支援ps4而唔使引導,唔知真定假…

有D版 PS4的確唔洗用引導,但要update FW.

一係就台灣快打公館, 用原裝Hori PCB. 所有野都可以自訂

有D版 PS4的確唔洗用引導,但要update FW.

一係就台灣快打公館, 用原裝Hori PCB. 所有野都可以自訂 ...
Inty 發表於 2016-5-16 10:14

台灣果面都多人買公館的. 問題係......點去買, 點運返來? 同埋壞左點整?   搞咁多野, 在香港買枝madcatz好過啦.

回覆 7# getterwing

無錯!~ 而且香港定價仲平過日本/美國

回覆  getterwing

無錯!~ 而且香港定價仲平過日本/美國
Inty 發表於 2016-5-16 16:40

所以呢個問題根本好簡單.

有舊stick想用最平方法打, 買轉駁器.
冇舊stick或者唔想成日追fm咁煩, 買madcatz

大陸沒授權,而家得HORI 同MADCATZ
如果C兄想整制可以搵我,我有個DIY制放緊