有無人有買月光寶盒?

唔知係呢度俾唔俾呢類野,板主如覺唔妥可刪掉

黃金而家好似幾 hit ,有無師兄買左覺得點?
600 隻 game 但有重覆,心大心細中!

600 隻 game 但 ...
kaxman 發表於 2016-8-19 11:36

Ching 你好,如果你有玩開MAME呢類型模擬器嘅話,小弟認為唔駛買月光寶盒了。

就算買,小弟亦建議ching格好價才買,皆因小弟上個月起黃金見到有間鋪show左部月光4出黎,索價千八。之後小弟起淘寶見到一模一樣,價錢平一半有多。

l see ,我無玩開 mame 而且用呢啲手制我先至覺得有玩街機既感覺
另外想問下如何係好似 1943 呢類直向射擊,可唔可以設定畫面打横再將個 mon 打楝呢?(我果 mon 可以打楝㗎)

我原本當初都有考慮想買月光寶盒, 但後來用mame模擬器電腦玩, 因為我原本有個手制TE2+係玩ps4街霸5用, 但 電腦玩mame模擬器又可以用到, 所以冇買月光寶盒了

600 隻 game 但 ...
kaxman 發表於 2016-8-19 11:36

哦,你話月光寶盒4,黃金商場好多。
正野黎架

我都買咗, 响淘佬買, 唔使一千蚊部, 不過你都要諗定有冇地方擺至得

黃金賣緊幾錢先?因為見到淘佬大把選擇仲唔貴。

黃金賣緊幾錢先?因為見到淘佬大把選擇仲唔貴。
water668 發表於 2016-8-20 00:26

黃金賣 千六至千八 ,食水好深!

我都買咗, 响淘佬買, 唔使一千蚊部, 不過你都要諗定有冇地方擺至得
aumanuel 發表於 2016-8-20 00:22

都唔係好大部姐,唔玩可以楝高企擺埋一二便

另外如果以後出5代丶6代,係咪可以剩係換機肉?