[開箱] 自拍 任天堂 Switch 行貨 及 原庄機套 開箱片

首日行貨,一月己經係荃豐訂咗
估唔到,佢好好人,攞機真係用行價 加 兩隻GAME
Total唔駛 三千三

玩咗一陣 1 2 Switch 同 Zelda...
1 2 Switch 好快就覺得好悶,我有少少想放咗佢
Zelda畫面似手機,暫時未覺得好玩

大家未買到機,睇下我個開箱片先啦~ 有介紹埋原庄機套
https://youtu.be/DglcMm9T544
OMG... 幾時有Mario Game?!!!!

個case你買貴咗40蚊!

個套我之前訂正價買係$148

Total唔駛 三千三

玩咗一陣 ...
hkstanley 發表於 2017-3-4 03:34

Zelda好左wo

Zelda 最好玩

Total唔駛 三千三

玩咗一陣 ...
hkstanley 發表於 2017-3-4 03:34

support

12放唔放得出呀 我好懷疑

12放唔放得出呀 我好懷疑
manlung803 發表於 2017-3-5 02:02

1-2應該二手價80-100
不過我50都過會要

隻牛係咪世界牛?如果是220v 牛,我用其他USB-c 又得唔得呢?例如MacBook pro 隻牛。諗住四月去日本買

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

隻牛係咪世界牛?如果是220v 牛,我用其他USB-c 又得唔得呢?例如MacBook pro 隻牛。諗住四月去日本買

via ...
dan_dan 發表於 2017-3-5 10:22

USB C 支援PD 9v 12-19v 就可以ka la
USB qc2.0 支援 9v 12v 15v 都可以
USB 尿袋&Usb火牛 只有5v 2A 也可以