炸彈人玩唔到online對戰

如題,話支援唔到acc個region,無得玩online

via HKEPC Reader for Android

如題,話支援唔到acc個region,無得玩online

henry9207 發表於 2017-3-5 16:28

開個日本ac la

回復 2 #shal

即係點,我個acc地區set jp唔得咩?

回復 shal

即係點,我個acc地區set jp唔得咩?

henry9207 發表於 2017-3-5 17:36

唔系機set jp
系user link ac 個ac要系jp

回覆 4# shal

我知,我帳號本身轉左做JP,但都係連唔到,唔知咩事

回覆 5# henry9207
係咪唔係日本區?我隻Just Dance都話唔岩區玩唔到World Dance Mode...

回覆  shal

我知,我帳號本身轉左做JP,但都係連唔到,唔知咩事
henry9207 發表於 2017-3-5 18:08

禁得意
申多個us try 下

SWITCH好似好麻煩咁...
仲考慮緊買唔買...

SWITCH好似好麻煩咁...
仲考慮緊買唔買...
MicLio 發表於 2017-3-8 14:12

又唔喺好覺有咩麻煩
。。。或者咁,甩漏喺唔少!e.g. eShop(HK),到 e+ 都未開檔。

又唔喺好覺有咩麻煩
。。。或者咁,甩漏喺唔少!e.g. eShop(HK),到 e+ 都未開檔。 ...
epc08 發表於 2017-3-8 14:18

Hk eshop 咪又系日版野多xd

Now d game 多數都有日英,小部分日文only