[家用機] 上網訂完PS4, 係咪一定要等佢CONFIRM EMAIL 先有貨攞? (已取

見人話SONY有現貨, 但比晒錢的反而冇未好....

見人話SONY有現貨, 但比晒錢的反而冇未好....
rion 發表於 2017-3-20 16:55

試下上fb/hotline嘈下,睇下有冇得早d
我6/3walkin藍新店買,因為網上訂唔到

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

試下上fb/hotline嘈下,睇下有冇得早d
我6/3walkin藍新店買,因為網上訂唔到

via HKEPC Ionic Rea ...
tszyan29 發表於 2017-3-20 18:27

FB有用,就吾X到依家

香港Sony 啲售後而家仲衰強國。香港2.0

而家銅鑼灣sony有得攞la

昨天已取
然後盒VR 已經 PACK 返, 部PS4 唔知攞唔攞返屋企好

VR 帶住眼鏡, 睇得唔清, 唔知係眼問題定眼鏡問題

昨天已取
然後盒VR 已經 PACK 返, 部PS4 唔知攞唔攞返屋企好

VR 帶住眼鏡, 睇得唔清, 唔知係眼問題定眼鏡 ...
rion 發表於 2017-3-27 15:16

本身都唔係大清,有輕輕鬆郁濛

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

昨天已取

有無calibrate?eye to eye setting ?

回覆 6# rion

CHING 隻貓好QQ

昨天已取

買ps4有猫送??有無狗?我鐘意狗仔