請推介二千樓下既手機呀

想買機俾媽咪用, 無咩特別, 師奶一個...

mon 大D, 大過 2.5 ? 唔知得唔得=_=
D 制 好禁D,
摺機...

我選擇唔到呀, 俾D意見呀, 本身睇中 SE T707, 但可惜D制太平板,冇咩手感

我仲以为你用添 E71唔错 可惜你阿妈就

原帖由 rapfish 於 2009-8-27 23:27 發表
我仲以为你用添 E71唔错 可惜你阿妈就

其實我覺得E71 真係抵用的

japan la...

E71 做到under $2000喇?

原帖由 hihkufo 於 2009-8-28 00:01 發表
E71 做到under $2000喇?

i don`t think so...水/行?

摺機mon要大過 2.5?二千樓下.................
大陸行貨sharp sh6010c o羅~

联想P82

联想P82

联想P82特点:

·独特混搭设计,动感呼吸灯
  ·2.8英寸WQVGA分辨率(240×400像素)屏幕,
128×36像素1.0寸单色OLED
  ·320万像素AF摄像头
  ·自动翻盖设计,一键开盖                        <===類似panasonic果隻
  ·独特炫目的动感桌面,动作感应技术    <===類似flash wallpaper  

w62p 翻版

au機, 實唔會撞

千五港紙以下

mtk核心~好似話theme可以改~ 聯想已經改良左~ok 靚
聽講java運算力唔差
OK多game玩~可以上聯想度下載

睇下小說

唔知係唔係抄返黎ge wallpaper

手機當mouse  做presentation?

聯想x1都係 2千以下
德國Red dot產品設計大獎

samsung s5230 star

nokia n78 <out out地,2.4'mon...差0.1'

LG kp500