數碼通出左SAMSUNG JET

續約/上台價:2180,預繳500
客戶剩機價:3280
http://www.smartone-vodafone.com/jsp/phone/tchinese/detail_v3.jsp?id=1100
網頁寫有送記憶卡係呃人既,跟機無卡送

使用後感覺:
1. 比起普通電話,真係快好多
2. 個MON真係好靚,800x480既解像度、加上AMOLED果然唔同D
3. TOUCH MON感覺都唔差,但一定無傳統手機咁好按
4. 因為可直接用上3.5MM,出聲更好
5. 睇片最高支援720x480既片,所以畫面清晰,字幕清楚 (=480p ??)
6. 電量暫時都唔錯,差足一晚電之後,玩左成日先唔見一格電

原帖由 ricky828 於 2009-8-31 10:54 發表
續約/上台價:2180,預繳500
客戶剩機價:3280
http://www.smartone-vodafone.com ... tail_v3.jsp?id=1100
網頁寫有送記憶卡係呃人既,跟機無部卡

使用後感覺:
1. 比起普通電話,真係快好多
2. 個MON真係好 ...

最重要既通話質素呢??

琴日係one2free出左,$138 plan,$1680機價

原帖由 kymkym 於 2009-8-31 13:19 發表
播唔播到rmvb同xivd

xivd support
rmvb not

原帖由 Inspire 於 2009-8-31 01:22 PM 發表
琴日係one2free出左,$138 plan,$1680機價

中銀卡優惠? 好似仲要預繳
簽18個月

原帖由 kingkiu 於 2009-8-31 13:34 發表

中銀卡優惠? 好似仲要預繳
簽18個月

新客一定要中銀卡,舊客唔駛

通話質素都唔錯呀,唔算太多雜音

用左三日,暫時都仲好滿意,機不離手咁玩緊~哈哈~~

原帖由 ricky828 於 2009-8-31 14:24 發表
通話質素都唔錯呀,唔算太多雜音

用左三日,暫時都仲好滿意,機不離手咁玩緊~哈哈~~

你用唔用到weather果個widget?

原帖由 Inspire 於 2009-8-31 14:38 發表

你用唔用到weather果個widget?

用到呀
第一次開果陣佢會問您用乜野NETWORK
因為我3G無上網數據跟,所以只點左自己屋企既WIFI HOTSPOT,無問題

睇YOUTUBE都試過,同樣都無問題,不過就比較模糊啦