請問行 Windows Mobile 既電話仲有冇跟個 Outlook software?

好耐冇買 Windows PDA Phone,以前 de Smart Phone 會跟個 Outlook,想問下而家買 Windows Mobile 電話仲有冇呢個 software 跟機?

如果冇,咁點同電腦 sync 呢?

Thanks in advance.

有送

原帖由 過去已過 於 2010-1-11 22:14 發表
有送

Outlook 2007?

問 sales,問親都話冇跟,係咪佢地老點我?

原帖由 Mintpepper 於 2010-1-11 22:18 發表

Outlook 2007?

問 sales,問親都話冇跟,係咪佢地老點我?

我知點解,因為M$官網有Microsoft Windows Mobile Device Center DOWNLOAD

原帖由 過去已過 於 2010-1-11 22:37 發表

我知點解,因為M$官網有Microsoft Windows Mobile Device Center DOWNLOAD

即係 Windows 7 就行 MS Windows Mobile Device Centre (取代 activesync)?

始終都係要 Outlook 存在 PC 先得係咪?

應該有喎!

wm點都會跟outlook架喎......
唔跟就唔叫wm啦

原帖由 ddickyyy 於 2010-1-12 00:13 發表
wm點都會跟outlook架喎......
唔跟就唔叫wm啦

我意思係行係 desktop PC 果個 Outlook 而唔係 PDA Phone 上面果個!

印象中我都記得好似有 PC 板 Outlook 跟機送但又唔係百份百肯定,c-hing 可以幫手 confirm 下嗎?(想出手但驚買左冇 Outlook 跟就麻煩)

得個30日試用版 .

家陣送既outlook2007係30日試用...