數碼通8元1小時上網卡在鴨記

請問鴨記边一檔有數碼通8元1小時果種上網卡?我行了一轉都找不到?有的話鴨記多少錢一張?

同價錢(8元1個鐘)的CSL卡22元1張有48元(1個月內用6次,首月免找2.5元地鐵費),平圴3元1個鐘。

請問鴨記边一檔有數碼通8元1小時果種上網卡?我行了一轉都找不到?有的話鴨記多少錢一張?

同價錢(8元1個 ...
cnzstom 發表於 2011-9-16 08:43
數碼通門市、儲值咭流動銷售隊和http://www.smartone-vodafone.com ... inese/valuetalk.pdf有售

快唔快先?

回復 3# pokemonx99
GPRS only wor

回復  pokemonx99
GPRS only wor
tonylcc 發表於 2011-9-16 20:13
是3.5G數據

同價錢(8元1個 ...
cnzstom 發表於 2011-9-16 08:43

CSL 果張有性趣喎!有冇個樣睇睇!

數碼通門市、儲值咭流動銷售隊和有售
octopusman 發表於 2011-9-16 17:59

你回答都多餘,係人都知門市有售,但48元一張卡要48元真金白銀呢
    我就是想知鴨記有沒有這種卡,我想平平地買張來用。

Bert 發表於 2011-9-16 22:05

One2Free本地儲值卡,面值48。
    鴨記售22元一張,或100元五張。
    桂林街近鴨記果边,剛剛過紅綠燈位果檔

另外,仲有新世界本地儲值卡,一樣好似123本地儲值卡甘8元1小時,面值100元。單一張售38元,100元三張。

你回答都多餘,係人都知門市有售,但48元一張卡要48元真金白銀呢
    我就是想知鴨記有沒有這種卡, ...
cnzstom 發表於 2011-9-17 08:11
就算有買,不會特別很便宜,通常原價。

Bert 發表於 2011-9-16 22:05

This one?

流動寬頻: 7.2Mbps 通行證

1小時通行證 $8 / 小時
單日通行證 $28 / 日
7日通行證 $78 / 7日

http://one2free.hkcsl.com/jsp/pr ... s/card_features.jsp