遺忘了既MO記手機V3i D&G version

本人一向有收藏既嗜好, 主力係過氣遊戲機, GAME和手機等!

今日雖然傾盆大雨, 但由於本人休假關係, 仍然堅持去深水埗尋寶, 係鴨寮街專賣中古電話既地方, 見到一部已經絕跡既手機, 就係mo記既V3i D&G version, 有80%新(有正常使用痕跡), 條友開價300元, 我開頭原本無乜興趣買, 後來睇埋其他中古電話店, 發覺呢部機其實都幾罕有, 第日想買都未必買得番, 於是趁住倒水咁大雨既時候, 返轉頭向果條友開價200元, 起初條友還價250元, 本人深知咁q大雨, 街上既人少好多, 所以經過幾句周旋, 最後條友以220元(包代用火牛)賣左比我.........以下係部機既圖片分享!

金色V3i, 真係好少見到

著到機, 試過功能正常

獨有D&G wallpaper

背面有簽名

唔知大家有無發覺, 依家既新出既手機, 主要都係以更新OS, SPEC及屏幕大小為主, 好似已經無乜新意, 所以上年開始本人已比較對舊野有興趣, 從此愛上了收藏一D好難買得番既野, 日後有機會再與大家分享, 謝!

我想買返Nokia 8850 同 Moto V70呀! 但街好多都低B貨唔低A貨!

我想買返Nokia 8850 同 Moto V70呀! 但街好多都低B貨唔低A貨!
suclabb 發表於 2012-7-27 10:36

請問乜野叫做低B貨?

請問乜野叫做低B貨?
tkh_and_cln 發表於 2012-7-27 13:52

唔係原裝機!但外觀係原裝機殼!