(己解決) 最近幾天NWM $72 是否無法連接 Internet ?

己多天無法連接, NWM 又冇真人對話電話可投訴
能否投訴 ?
https://apps.coms-auth.hk/apps/c ... nt.asp?lang=chinese

回復 1# cykwok

試下去呢度反映,我試過,幾日就人打俾你

www.nwmobile.com/customerservice04.jhtml

回復  cykwok

試下去呢度反映,我試過,幾日就人打俾你
mkboy76 發表於 2013-6-6 20:59

謝謝 Ching 提供, 己 Send.

我有張咭用緊nwm,呢幾日好正常

用緊nwm,呢幾日正常.

覺得近排nwm既接收差左好Q多........ 真係有D想小七佢地既衝動.

覺得近排nwm既接收差左好Q多........ 真係有D想小七佢地既衝動.
oo0t0oo 發表於 2013-6-6 22:35

呢排真係好唔掂,WeChat load張相都要幾分鐘,啱啱滿咗約諗緊轉SMT好唔好

回復 7# enzyme

真係吾知佢地玩咩,以前係屋企都收到兩格3g,依家直情收吾到或跳落2g. (之前好穩定好少落2g)

依家成日跳黎跳去,經常收到信號打吾到電話,打電話又吾清或變怪聲聽吾到.

呢排真係好唔掂,WeChat load張相都要幾分鐘,啱啱滿咗約諗緊轉SMT好唔好 ...
enzyme 發表於 2013-6-6 22:42

可惜 SMT 不能 Hotspot

可惜 SMT 不能 Hotspot
cykwok 發表於 2013-6-6 22:55

其實係idevice 先唔得咋....