昨天行高登新翼買的玩具

昨天行高登新翼,見到有間店有Sony Ericsson K600i (2005年出品),賣98元,比起在玩具反斗城的玩具電話還要平,即時手痕買了它回家...

跟一個CSL出品的袋

裡面有手機和充電器,部機都有9成幾新,充電器的label寫住"RENTAL",估計是當年CSL出租給人漫遊用的

放了人仔SIM去試,出了"華潤萬眾"台名

機背,很新淨

師兄 請問係邊間買既 等我都入返部先

回覆 2# 中田心

高登新翼1樓近往舊翼的通道旁那間

買隻牛都要$4X , 加多幾十仲有埋電話。

嗰袋都幾靚仔

好懷念當年果種有實體鍵既手機
特別係SE,我自己最鐘意用既係K700I

抵玩

回覆 6# Derekwithpet

k700影相差,冇卡插
但下一代k750影相 cyber shot 可卡插直頭工業大革

回復 1 #kwchin

請問師兄嗰度賣嘅係咪都係二手㗎? 跟機舊電ok嘛?有無脹起呢?因要買部機齋打電話用,如果舊電唔掂,部機幾平都無用。

via HKEPC Reader for Android

回復 kwchin

請問師兄嗰度賣嘅係咪都係二手㗎? 跟機舊電ok嘛?有無脹起呢?因要買部機齋打電話用,如果舊 ...
dellhk 發表於 2014-9-26 00:42

是二手的,試了一天,舊電暫時沒問題,也沒有發脹。