合約就完, 求最平Keep號碼方案!! thx 各位

小弟有個號碼係10月9日到期
個靚碼幾靚想留住
張卡本身係之前iphone 5 既3台plan
我通常拎黎比d親友係澳門過黎果時係香港作聯絡之用
有時一個月頂多係香港用幾日, 有時分分鐘唔洗用
襯住依家就黎到期
想問問各位師兄, 應該揀個plan轉定儲值卡轉好???
如果轉儲值卡既話, 有無d可以用幾多扣幾多之餘仲可以上下網用下wtsapp之類既
thx 各位

個靚碼幾靚想留住
張卡本身係之前ip ...
4400 發表於 2014-10-2 05:14

儲值卡平啲,Smartone.
http://www.smartone.com/tc/mobil ... prepaid/service.jsp

請問, 本身係smartone月費plan, 可唔可以就咁轉落smartone儲值卡?

請問, 本身係smartone月費plan, 可唔可以就咁轉落smartone儲值卡?

X 2

個靚碼幾靚想留住
張卡本身係之前ip ...
4400 發表於 2014-10-2 05:14

中國移動,mnp

儲值卡平啲,Smartone.
patklchung 發表於 2014-10-2 08:53

我個號碼係中移動, 可唔可以帶號碼轉Smartone呢張儲值卡?

我個號碼係中移動, 可唔可以帶號碼轉Smartone呢張儲值卡?
nnd 發表於 2014-10-2 13:11

可以.

用78蚊3g任用plan都唔錯...d fd都係揀呢個
skycwc 發表於 2014-10-2 18:30

我都係呢個情況, 約到期, 但未睇岩機, 又要 keep no., 又唔想簽約

回復 3 #kevin77
可以。已轉
haren85 發表於 2014-10-2 21:16