想問pocket wifi

想問pocket wifi

我想出張sim 卡行無限/好多的數據, 分享俾我其他平板用

請問淘寶邊幾隻pocket wifi好用抵買?

係香港買隻 Huawei E5372 啦,SSP行貨大約 $800, 佢最好係有 5G wifi

我用緊760S覺得幾好用,舊電都好捱得,有8粒鐘。$430入手9成新。最正係唔入電插尿袋都用得。

我用緊760S覺得幾好用,舊電都好捱得,有8粒鐘。$430入手9成新。最正係唔入電插尿袋都用得。 ...
ckleung0923 發表於 2014-10-6 15:02

係咩牌子呀?

諗緊 華為e5375 升級版. 淘寶人仔$499

諗緊 華為e5375 升級版. 淘寶人仔$499
devil226 發表於 2014-10-6 21:27

我就係睇緊呢隻

淘好? 定買港行好呢? 港行貴2百幾....

回覆 6# askl

唔夠膽講. 但我自己應會淘. 上網search. 要升級版才可在香港用4g ltd-fdd. 應該係軟解crack.

我唔清楚行貨是否己crack, support香港4g.

c兄, 可去問下.

回覆  askl

唔夠膽講. 但我自己應會淘. 上網search. 要升級版才可在香港用4g ltd-fdd. 應該係軟解crack.
...
devil226 發表於 2014-10-6 22:14

講真我都仲未搵到邊隻4G LTE data prepaid / plan 合用, 你到時會用邊張SIM?

講真我都仲未搵到邊隻4G LTE data prepaid / plan 抵用/好用, 你到時會用邊張SIM?

係香港買隻 Huawei E5372 啦,SSP行貨大約 $800, 佢最好係有 5G wifi
intechnologyhk 發表於 2014-10-5 23:24

E5372有冇TD-LTE 4G ?