除o左上網通 / easycall 外, 仲有無差唔多 1G/月 平咭用

用o左o的地方收 CSL 都唔係咁好, 請問仲有無差唔 1G/月 平咭用又唔洗一個月開新咭?
巴咭/hehe 咭有無一年/半年 plan?

Thank

3HK $200巴基卡 每月$48/GB
應該比較接近你既要求
SSP最平賣$138

3HK $200巴基卡 每月$48/GB
應該比較接近你既要求
SSP最平賣$138
111023 發表於 2014-10-23 22:47

請問係唔係 1 個月數據任用? 如果扣埋行政費 etc 都有 4 個月用?
thx

請問係唔係 1 個月數據任用? 如果扣埋行政費 etc 都有 4 個月用?
thx
martinnitram 發表於 2014-10-23 22:56
無限任用$188/月, 但超過一定用量有可能會被限速(實際幾多唔清楚)
$200版本不收行政費

thx
martinnitram 發表於 2014-10-23 22:56

3  1 個月數據任用 個張network 3我上次用都ok, over5 gb  都上到下 !_!

thx

csl1gb/38
network III 48/1gb
bbson66 發表於 2014-10-24 17:44

CSL 38/1gb 是那張 ? 這2張一般的速度有多少 ?

gladnews88 發表於 2014-10-24 19:04

Thank, 但無樓上 Ching 話個 $48/1月/1G plan 了?

Thank, 但無樓上 Ching 話個 $48/1月/1G plan 了?
martinnitram 發表於 2014-10-25 10:37

呢張有.