[操作疑難] 依家上台keep手機號碼邊個台2G語音plan最平?

新世界改左名, 8+12已不再......
想問下依家剩係2G語音通話plan邊間最平呢?

電話分鐘用得少既轉 CMHK $48 儲值卡, 唔傾電話唔上網一個月都係收 $2 行政費
或者 $88漫遊卡/外傭卡, 未見話要收每月行政費

$8月費, 包埋12蚊行政費,夠胆就用啦
1號閒人 發表於 2014-10-24 17:42

貼錢比人用佢咁筍?!
有無Ching用緊?

呢間"快樂電訊"冇門市、E貓俾佢又唔覆,咁耐見過一次喺深之都對出行人隧道有人擺易拉架搵客,邊個敢試?反正禾就唔敢啦
冇計之下,兔仔約滿唯有轉去 CMHK $88 卡啦

過冷河最平係咪轉去SMT??

過冷河最平係咪轉去SMT??
billy9172 發表於 2014-10-24 19:41

可以咁講,因為佢只需俾 $48 而 CMHK 就最抵消費 $100
除非你搵到有 PCCW 門市肯幫你做 MNP 去 Hello 卡

可以咁講,因為佢只需俾 $48 而 CMHK 就最抵消費 $100
除非你搵到有 PCCW 門市肯幫你做 MNP 去 H ...
wukw 發表於 2014-10-25 17:38

是否已經冇得做pkkw hello mnp了?
thx ching

加問:
請問hello 賓同印卡有冇分別?
thx

$8月費, 包埋12蚊行政費,夠胆就用啦
1號閒人 發表於 2014-10-24 17:42

http://www.happytelecom.com.hk/yuefei/$298.html

btw, 呢個plan先型