邊張儲值卡可以取代8mb寬頻?

8mb速度
無限數據
保留號碼
求推介?

不可能穩定 8MB
上網通出名後有時1MB都沒有

最接近你要度應該係CSL HEMAT卡,
不過得7.2Mbps,
但係行到全速會快過網上爬8Mbps,
穩吾穩定要看你同發射站有無緣啦。

另外就係SMT
不過要留號碼就要上台先化算,
買48$儲值卡去增值係貴過上台
不過手機無得分享

最接近你要度應該係CSL HEMAT卡,
不過得7.2Mbps,
但係行到全速會快過網上爬8Mbps,
穩吾穩定要看你同發射 ...
powershing 發表於 2014-10-25 09:24

CSL HEMAT 好像要破解才行,同埋唔係官方速度,遲d有機會打回原頭
SMT $48果張無得分享

CSL HEMAT 好像要破解才行,同埋唔係官方速度,遲d有機會打回原頭
SMT $48果張無得分享 ...
kinchi 發表於 2014-10-25 09:47

睇下你打咩APN架姐
我48$個陣插落ROUTER用都得

SMT $48果張無得分享 ...
kinchi 發表於 2014-10-25 09:47

要無限數據都無咩卡可以用,
吾用HEMAT,其他都貴,
其他卡無限數據一過公平就地獄張速...
我試左3台同人仔台儲值卡都係有地獄限速。

睇下你打咩APN架姐
我48$個陣插落ROUTER用都得
paul94512 發表於 2014-10-25 09:50

apn要打什麼?之前試過用依張卡在5s,電話會唔比你選"個人熱點"

同埋,依張卡好似有5GB公平使用?

apn要打什麼?之前試過用依張卡在5s,電話會唔比你選"個人熱點"

同埋,依張卡好似有5GB公平使用? ...
kinchi 發表於 2014-10-25 09:57

無得手機分享,5s"個人熱點"係用吾到,
吾關APN事。

SMT 5GB公平條例:
當 每 月 數 據 用 量 達 到 5GB 公 平 使 用 量 , 根 據 FUP ( 公 平 使 用 政 策 ) , 數 據 服 務 仍 可 繼 續 , 而 沒 有 速 度 限 制 或 數 據 用 量 上 限 , 但 使 用 網 絡 之 優 先 次 序 將 相 對 較 低 , 數 據 服 務 體 驗 或 會 受 影 響 。
過左吾會限速地獄