中移動儲值卡pps增值優惠

至2014/11/16
http://www.ppshk.com/hkt/revamp2 ... CMHK/landing_c.html

唔係著數過增值券好多,因為去深水埗買增值券都平啲,而且用增值券亦都有額外增值額。
舉例 $300 增值券深少埗/Y拍 見過 $270 就可以有 $400 即 原有 $300+ 額外 $100 增值額  

街邊電話舖都有280,慳返車錢差唔多

唔係著數過增值券好多,因為去深水埗買增值券都平啲,而且用增值券亦都有額外增值額。
舉例 $300 增值券深 ...
wukw 發表於 2014-11-7 06:46

C hing請問深水埗邊檔有270,我問過好多檔都成285,詳情可否Pm, thanks!

via HKEPC Reader for Android

C hing請問深水埗邊檔有270,我問過好多檔都成285,詳情可否Pm, thanks!

via HKEPC Reader for Android ...
WING1888 發表於 2014-11-7 10:04

我有3張$100中移動增值券, $250你要唔要?

我有3張$100中移動增值券, $250你要唔要?
iamgozilla 發表於 2014-11-7 10:14

想問問, 係咪一次過入哂三張$100增值卷佢就會自動加送$100?

我果D同7仔賣緊果隻一樣, 增$100送額外儲值額$10.
樓上寫增$300送$100係咪指果張$300係一張過$300定3張$100

想問問, 係咪一次過入哂三張$100增值卷佢就會自動加送$100?
JKC710 發表於 2014-11-7 13:30

你就想,面值 $300 嘅增值券先送多一百;面值 $100 嘅增值券送十蚊,就算一次入晒都係 3x$10  

JKC710 發表於 2014-11-7 13:30

唔係,係要1次入1張3百元

岩岩上官網睇卡時見到, 最後今日..
本來想最後一日增值, 拎盡個有效期既, 要留意啦..
(雖然有ching話都唔係抵好多)