張Hemat 卡用蛋睇HKtv 唔順

我張Hemat 卡加蛋用HD600睇HKTV開五分鐘到好順之後就停下又停下!用電話出又係順幾分鐘又出玩停下停下請問有冇人用緊Hemat 卡睇HKTV係正常架!定係要用乜型號的蛋

via HKEPC Reader for Android

多數是HKTV問題,因為睇utv,mytv都好流暢

HKTV睇一粒鐘要400M左右,計落一秒百零K, HEMAT卡慢起上黎可能會爭少少

我用cm512
唔好用app睇,睇網頁版好順喎

我用cm512
lok2007 發表於 2014-11-25 13:59

原來係咁

hemat卡,如果接收地方係良好,其實睇直播apk都唔錯.
我睇過都幾順.
當然有時去正接收差或多人用既地方,低到唔夠2M,就好難行順

hemat卡,如果接收地方係良好,其實睇直播apk都唔錯.
我睇過都幾順.
當然有時去正接收差或多人用既地方,低到 ...
正宗球迷 發表於 2014-11-26 00:59

試過用蛋仔出來順號差過手機出好多

我用cm512
lok2007 發表於 2014-11-25 13:59

cm512
請問幾錢

cm512
請問幾錢