求指教,收到懷疑收費短訊(509390/24136810)

上網search左資料,但係都係好混亂
到底要send短訊cut佢,定係無視佢
又或者打電話cut佢?
仲有呢個短訊係咪已經要收費?
請各位師兄俾D意見

可以不理,你照佢指示發短訊回覆即係代表確認咗,咁就真係 ••• 賴嘢啦

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=1878131

你有無按過果d抽獎中iphone 6 果類既link 呀

我未試過你既情況 不過我諗要打電話去cut 但網上有人話打 2413 6811 先有人聽同cut到 希望幫到你

最好係連個電話都唔好打. 有咩直接去電訊商度搞.

你有無按過果d抽獎中iphone 6 果類既link 呀

我未試過你既情況 不過我諗要打電話去cut 但網上有人話打 2 ...
chanman516 發表於 2014-11-30 07:23

我無玩過呢D網上抽獎,所以先奇怪會收到

最好係連個電話都唔好打. 有咩直接去電訊商度搞.
tamchicken 發表於 2014-11-30 08:25

我中過招,我老婆玩過,無話我知,點知果個月賬單多左幾十蚊,打去3問,3叫我自己打去果間公司取消,3都取消唔到。每個短訊收3蚊。所以擺明昆人

可以不理,你照佢指示發短訊回覆即係代表確認咗,咁就真係 ••• 賴嘢啦  ...
wukw 發表於 2014-11-30 07:11

請回報毒果,免長者被昆

我中過招,我老婆玩過,無話我知,點知果個月賬單多左幾十蚊,打去3問,3叫我自己打去果間公司取消,3都 ...
pooh_tigger 發表於 2014-11-30 11:34

真係慘. 無啦啦幾十蚊.

可能係仇家俾你