【窮人恩物】毒勁WeChat,,宅男WhatsApp平價武器Hello卡玩完了

【窮人恩物】毒勁WeChat,,宅男WhatsApp平價武器Hello卡玩完了,,

自從EPC鋪天蓋地MNP+唔洗MNP狂入Hello卡之後,
經多人非專業兼揸揸地流攤測試,,,
網速/隱定/話音/依兩個月黎"每況越下"
真係唔洗唸,,玩完之期不遠...

好彩,,,我有PlanB

【窮人恩物】毒勁WeChat,,宅男WhatsApp平價武器Hello卡玩完了,,

自從EPC鋪天蓋地MNP+唔洗MNP狂入Hello卡之 ...
k-car 發表於 2014-12-3 22:40

睇o黎K大又有猜迷遊戲俾大家玩.

睇o黎K大又有猜迷遊戲俾大家玩.
HUMVEE 發表於 2014-12-3 22:59

有得玩,,你玩唔玩呀

有得玩,,你玩唔玩呀
k-car 發表於 2014-12-3 23:01

玩住先

Hello 卡俾阿媽外母用點都好過用Sunmobile $36 plan. 增值送o個o的data 又可以俾細佬妹用. 一班人圍威喂的確唔錯.

但電話使費最後都係我找數.

......

自從EPC鋪天蓋地MNP+唔洗MNP狂入Hello卡之 ...
k-car 發表於 2014-12-3 22:40

K Sir,K Sir,我用雙咭機,Sim 2只可用2G來通話,除左Hello有冇乜平價好選擇呀?

另外我想問下而家HEMAT有無得MNP?
同埋飛線係米免費?THX
rw4199 發表於 2014-12-3 23:12
飛線計本地通話分鐘
呢排未聽過有人成功MNP HEMAT
-----------------------------------
比D提示黎...咩都無好難估@@

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

K蛇初推已話Hello上網唔得
http://www.hkepc.com/forum/redir ... 81&pid=31531249
Hello最強係養號碼加只接少量來電

K蛇初推已話Hello上網唔得
se126 發表於 2014-12-3 23:30
如果hello只能收到3G既話呢句說話我同意
但如果收到4G既話 呢句說話值得商確 至少4G慢極有個譜

有終極PlanB :

3HK :  $32.5 有 1G @ 14M speed