喜喜卡

請問打咩 code 取消無限上網服務 ?

其實可以有幾平用緊$80蚊SMT
無限300幾K任上網

其實可以有幾平用緊$80蚊SMT
無限300幾K任上網
bbsunny 發表於 2014-12-12 13:57

$98 一個月  無限上網

我知開通打 *101*xxx#
但取消呢 ?
朋友入左兩舊水落去
用左一個月, 而家想取消

大家識唔識睇貼呢,明明我都寫晒係我個貼#1
唔係發貼就必有答案㗎
清觀 發表於 2014-12-12 16:46

得罪講句. 你自已懶神秘 #1 話 delete 哂 喜卡 d 野, 你唔係做過咩唔記得 ar ?
話搬去 #1996, 要由 #1996 下遂個 post 睇多一次 (我之前已追過 1 次) 第 3xx 版
睇下聯通一卡雙號點放料第一版呢, ching

問一聲點解返佢唔係太過份 ar ? 唔答咪算囉, 要人追幾千個 post

得罪講句. 你自已懶神秘 #1 話 delete 哂 喜卡 d 野, 你唔係做過咩唔記得 ar ?
話搬去 #1996, 要由 #1996 ...
Botti 發表於 2014-12-12 17:19

下? 唔係list左係個貼 #1 一張圖入面啦嗎?
我應該無眼大睇錯掛? 清兄無 del 啊?

我知開通打 *101*xxx#
但取消呢 ?
朋友入左兩舊水落去
用左一個月, 而家想取消  ...
Botti 發表於 2014-12-12 15:20

i see something on 清觀's #1 post and make an educated guess :

#101*xxx# ?

but dun hold me for it.

話搬去 #1996, 要由 #1996 ...
Botti 發表於 2014-12-12 17:19

真係喺一樓張圖有喎,*101#420#