送張巴基卡去堆田區免得再害人~1GB數據使用量平價新選擇

送張巴基卡去堆田區免得再害人~1GB數據使用量平價新選擇

唔好同我講要幾多網速,,咩42M+幻想台,,咩14M好鬼爽,,7.2M好抵玩,,行到4M先叫交貨,,

你一個月得個1GB數據使用量,,行4G玩呀,,一炮就冇左,,何來重可以用一個月,,

咩14M好鬼爽,,,咪發夣哪,,返回現實世界,,你真係未見過行足26日128kbps,,

7.2M好抵玩,,,正正常常做返個人,,,鬼唔知比多D錢會快D咩,,,真係快就好咩,,襟鐘又見你話快D,,

行到4M先叫交貨,,,唔好儍,,,又話旺區多人慢,,,又話新界村屋天線裝唔到,,,又話香港人多Ping高,,

黎入正題,,,咪問我點用,,點增值,,點開通,,,又係個句唔洗搭車去深水埗,,樓下街市,,巷仔搵賓/印舖

第一張~(依張有力KO全部3仔卡+HeHe卡)

第二張~(最抵玩)(我用緊,,12個月平均1GB $18.333333333)

第三張~(一個月三張得900MB越級挑戰)(依張日後再談終極玩法)

第四張~(佢真係一張卡,,因為佢連包裝都冇,,日後測試完會貼圖)(依張卡太可怕,,足以令儲值卡檔海嘯)

K sir又有好介紹喇

我仲有緊巴基卡

7-11 張Card 點樣抵玩D?

第三張~(一個月三張得900MB越級挑戰)(依張日後再談終極玩法)
k-car 發表於 2014-12-14 00:22

我都研究緊終極玩法!!!!

第一張imc 我用緊.  $88任上但4gb fup.  平均都有3-10Mbps   都ok

第四張~(佢真係一張卡,,因為佢連包裝都冇,, ...
k-car 發表於 2014-12-14 00:22

第四張:新核彈?

第一張imc 我用緊.  $88任上但4gb fup.  平均都有3-10Mbps   都ok
eminemchak 發表於 2014-12-14 00:45

how is the speed after 4gb fup ?