唔知鴨記年尾前要啟動嘅儲值咭會唔會有跳樓價?

上年有冇試過?

都唔知點解 年尾要啟動的卡仲會貴過一丶二個月前

唔覺有,我見$100 3張 每張開7送7既儲值卡(2014年12月到期)都冇減,可能到時加貼紙延長優惠掛

唔覺有,我見$100 3張 每張開7送7既儲值卡(2014年12月到期)都冇減,可能到時加貼紙延長優惠掛 ...
eeeuser 發表於 2014-12-22 12:40

新世界?

回復 4 #Rockman27

講緊呢張

回復 Rockman27
ckleung0923 發表於 2014-12-22 14:55

如果是這張就不奇怪,佢最開通日又不是年尾。之後仲用到,只不過無優惠。

小心有d不誠實無良檔口拎d過期咭出來賣,上帝一定會打佢落地獄。

(Sent from HKEPC iPhone app)

小心有d不誠實無良檔口拎d過期咭出來賣,上帝一定會打佢落地獄。

(Sent from HKEPC iPhone app) ...
278278 發表於 2014-12-22 18:21

我都早幾日見到, 張跨境王1g 賣50蚊, 一睇個限期係2014年11月30日。咁都得,唔駛問點解,明顯搏大霧。

我都早幾日見到, 張跨境王1g 賣50蚊, 一睇個限期係2014年11月31日。咁都得,唔駛問點解,明顯搏大霧。 ...
countryboy 發表於 2014-12-22 22:11

朋友,真的要留心。
我試過買佐張過期咭,係一個論壇上講,反而該論壇D人話我要求高,又話人地已經平俾你呀,要酒店服務....不過最重要的一點是,個檔主拎D過期咭出來賣有沒問題,他們沒有回應!
一句留心點:-)

回覆 9# 278278

我唸緊, 如果我問個檔主, 張咭上個月到左期喎, 係咪仲用得架 !? 唔知個檔主夠唔夠胆死答我話張卡過左限期都仲開通到咁呢 見到個檔口貼住特價紙仔介紹既特別要小心.