笑爆嘴! HeHe 增值換返來的手機 (有圖有真相)

大家買過hehe 增值卷上都知道, cover 上寫咗用 $300 增值卷 + $70 ....HP Bellzoo C900 !
今日就膽粗粗叫印姐姐幫我試下去換!
實物如圖:

2014-12-25 11.48.30.jpg

原來係要比 $300 增值卷 (已用既) 加 $80 先可以換到! 唔係說明中既 $70.~

2014-12-25 21.20.45-web.jpg

拆開部機原來都好細下~不過紅色就......

2014-12-25 21.31.53-web.jpg

打開底殼, 原來有雙卡雙待添, 有驚喜啦!

點知發覺, 原來部樹只support GSM, 仲要冇上網工能, 仲鎖埋頻添, 只可以比 CSL card 用 ( HEHE , 7-11, one2fee 台卡都得, 其他台連Hello 都唔識"喂"一聲, 吹脹! 老婆問我, 咁洗唔洗叫工人姐姐返去退; 我即時笑咗"咪玩啦"! $80 部電話仲有雙卡, 打出打入ok 算啦!

多謝ching揭開謎底

呢部機個imei係samsung的E250?

除左加錢換手機,
仲可以加錢換外置充電器

另外,我上次見有lg 既bellzon機
好似g2 mini
不過唔係加錢換,
而係買機

呢部機個imei係samsung的E250?
鴨仔 發表於 2014-12-25 22:50

咩imei 都唔重要啦, 我都費事PS 就 post 出嚟! 當比大家分享下!

$80 有菜屍鏡頭

除左加錢換手機,
仲可以加錢換外置充電器

另外,我上次見有lg 既bellzon機
好似g2 mini
不過唔係加錢換,
而 ...
eiji_toe 發表於 2014-12-25 22:56
仲有得買iPhone 5添

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

大家買過hehe 增值卷上都知道, cover 上寫咗用 $300 增值卷 + $70 ....HP Bellzoo C900 !
今日就膽粗粗叫印 ...
kiu12345 發表於 2014-12-25 22:40

$80 Ching 超值啊

回覆 1# kiu12345

多謝先,
不過想問下你果間識講廣東話?職員..

回覆 6# lok2007
我又係見到宜樣野