大陸聯通 新勢力 上網快 汕頭卡

10蚊點幾人仔 加八蚊運費  ,  快就唔算快, 山卡啦 叫做收到兩三格, 開完見到 45.81 元 餘額 ...
brainiepc 發表於 2014-12-28 03:10

呢啲卡,除非你好大用量,而且係經常上去,又或者你都係唸住一次性玩玩,咁就叫OK。
唔係嘅話,要養住張卡,一個月$10人仔,即係約港幣$12.5,一年都$125港紙。

長揸係手,計落都係毛卡或者嗰張深圳版一卡兩號0月租抵玩啲。

以前用過新勢力,得頭2個月快。之後得gprs速度,要快就要每月加¥5

最大問題係要實名制,始終都係過唔到「交個身份證出去」依關!

鴨記近汝州街有賣呢張,50蚊一張,有人買但店主冇叫買家實名,
真係唔知用唔用到???

最大問題係要實名制,始終都係過唔到「交個身份證出去」依關!
storylai 發表於 2014-12-28 12:28

舊版0月租一卡兩號,個個仆倒去實名

via HKEPC Reader for Android

舊版0月租一卡兩號,個個仆倒去實名  

via HKEPC Reader for Android
WING1888 發表於 2014-12-28 12:53

傻的嗎?
又冇限期實明黎做乜春?

傻的嗎?
又冇限期實明黎做乜春?
Johnny1988 發表於 2014-12-28 12:59

原來賣港幣$50,依家幾錢你知道嗎?

原來賣港幣$50,依家幾錢你知道嗎?
bbyubb 發表於 2014-12-28 13:01

唔知,值幾錢?

唔知,值幾錢?
Johnny1988 發表於 2014-12-28 13:06

$3xx
實名唔見可以補,焗